marți, 28 februarie 2012

Cum ne-am pregătit și cum a fost la evenimentul din 24 februarie


În 21 februarie eram tare entuziasmată și nu aveam nicio îndoială că măcar 250 - 300 de brașoveni vor rezona cu o astfel de acțiune. Bănuiesc că se observă asta în înregistrarea de mai jos.


Povesti din Brasov 21.02.2012 p2 de mixtvro

În seara evenimentului m-am trezit la realitate... Constat că la 40 de ani sunt încă tare naivă refuzând să înțeleg că lumea în care trăiesc eu - una cu oameni frumoși - este o lume mică. Sunt profund dezamăgită că brașovenii invitați să ia parte la acest eveniment (prin 2 emisiuni TV, e-mail și Facebook) au rezonat într-un număr foarte mic,dar se spune că dușurile reci înviorează,nu? Eu una voi continua... Câteva imagini de la eveniment - de la minutul 27.27:


Stiri 27.02.2012 de mixtvro

Cătălin Dobre este o persoană minunată și-i mulțumesc încă o dată pentru că a fost alături de mine și de copiii din Odorhei. Mulțumesc trupei de dans modern și contemporan Exotic Dreams a CCS Brașov, Mix Tv Brașov și gazdelor de la Bamboo Brașov.
S-au strâns 1950 lei și am mai pus eu 50 lei ca să ajungă la Casă măcar 2000 lei.

Un comentariu:

  1. Credeti-ma pe cuvant ca am crescut frumos acolo, cu bune si cu rele, cu zile reci si zile calde, dar mereu cu o imbratisare plina de iubire din partea surorilor. Sunt 3 ani de cand am plecat de la casa si mereu ma introc cu gandul la ce a fost si spun:"A fost frumos!". Sunt studenta la medicina in Tg-Mures si va pot spune sincer ca anturajul de la Casa "Sf. Iosif" m-a ajutat sa vad viata cu alti ochi si sa imi doresc mai mult! Nu sunt deajunse cuvinte pt a spune ce inseamna casa pt cei care am plecat de acolo. Pot spune cu draga inima "Multumesc!"

    RăspundețiȘtergere